Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
THERMAIDES PR
THERMAIDES 1821 TWINS
THERMAIDES ANCIENT
THERMAIDES 1821
THERMAIDES DOLLS
THERMAIDES TWINS

Μονοκατοικία 217 τ.μ. Άλσος Θερμης Θερμη

Χαρακτηριστικά Ακινήτου
Παροχές
Περιγραφή
Νεοδμητη Αυτονομη Πολυτελης Μονοκατοικια επι Ασφάλτου, με χαρακτηριστικά Κ2 στο Συγκρότημα THERMAIDES ALSOS εντος Σχεδίου, εντος Ζωνης, στο Αλσος Θερμης επι της οδού Μαρίνου Αντύπα σε δικο της Οικοπεδο αποκλειστικης χρησης με θεση σταθμευσης, πεντακαθαρους τιτλους και 100% νομιμα μετρα κατα την Αδεια και τον τιτλο.

Η Μονοκατοικία δεσμεύτηκε με προκαταβολη.

Έναρξη Εργασιών ΙΝοεμβριος 2020
Ολοκλήρωση Κατασκευησ και παράδοση Κοινόχρηστων χωρων Αύγουστος 2021


ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 216,96 τμ κατά τίτλο

Αναλυτικότερα
Υπογειο 53,25 τμ
Ισογειο 66,73 τμ
Οροφος 65,69 τμ
Σοφίτα 31,29 τμ

Στα παραπάνω πληρως νομιμα στεγασμενα πληρως διαμορφωμενα μετρα, υπολογίζουμε τα τμ του Ισογειου, του Οροφου και τους αποθηκευτικους χωρους τoυ Υπογειου
Μνεια γινεται οτι ολα τα μετρα ειναι νομιμα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ

Προκειται για μια Εντελώς Αυτονομη Βιοκλιματική Μονοκατοικία με τα τμ που εχουν παραπανω αναφερθει, με πιστοποιηση Ενεργειακής Κλασης Α με Θερμοπροσωψη, ενεργειακα Κουφωματα, με θερμανση μεσω fankoil στο υπόγειο και στην Σοφίτα , ενδοδαπεδια θερμανση, με πληρη εγκατασταση, προεγκατασταση για Ηλιακο με Boiler, Προεγκατασταση Συστήματος Ασφαλειας και Κλειστο Κυκλωμα παρακολουθησης, κεραια και δορυφορικη, τριφασικη εγκατασταση, πινακες σε καθε επιπεδο, θερμοστατη σε καθε επιπεδο, με δικο της οικοπεδο δικια της κλειστη θεση σταθμευσης εντος Κτιρίου Εντος Σχεδιου, εντος Ζώνης με διαμορφωμενο κηπο, αποκλειστη χρηση γης κατα τιτλο, οριζοντια και καθετη ιδιοκτησια,100 % Νομιμα Μετρα με πολλες κατασκευαστικες παροχες στην χαμηλοτερη τιμη της ευρυτερης Περιοχης.


Τιμη πωλησης Μονοκατοικιας : 195000 Ευρω

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:

Αντλια Θερμοτητας
Ηλιακός με boiler
Θερμοσίφωνας
Επιπλα Κουζίνας
Ντουλάπες Δωματίων
Φωτοβολταϊκά Πάνελ

Η Προτεινομενη τιμη δεν επιβαρυνεται ουτε με ΦΜΑ ουτε με ΦΠΑ εφοσον ειναι αγορα πρωτης Κατοικιας. Ο Αγοραστής επιβαρύνεται με τον εκάστοτε Φόρο απο την γη που αντιστοιχεί στο Ακίνητο. Σε περίπτωση επιβολής ΦΜΑ σε περιπτωςη Β Κατοικίας τότε αυτό υπολογίζεται επι της αντικειμενικής αξίας και καταβάλλεται ΣΤΗΝ Εφορία πριν το Οριστικό Συμβόλαιο.

Τηλ Επικοινωνίας
2310324144

Βρειτε μας και στο FACEBOOK γραφοντας THERΜΑΙDES Monokatoikies η δειτε ποιοι ειμαστε στην Επισημη Ιστοσελιδα μας www.thermaides.gr
Φωτογραφίες

Τοποθεσία

Τύπος Κατοικίας