Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

THERMAIDES ΘΕΡΜΑΙΔΕΣ

Η επιχείρηση ΚΕΛΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία» συνολικού προϋπολογισμού 200 εκ. ευρώ.

Η Δράση στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (100% Δημόσια Δαπάνη) της επένδυσης είναι 50.000,00€, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020.

……………………………………………………..

Είμαστε η μοναδική Κατασκευαστικη Εταιρία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη με 4 Πιστοποιήσεις από την TUV AUSTRIA για τον Σχεδιασμό και τις Κατασκευες μας, την Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Εργασιακής Ασφαλείας
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 50001:2011
OHSAS 18001:2007

Κατασκευάζουμε Μονοκατοικίες, Μεζονέτες και Διαμερίσματα στην Θερμη, στο Πανόραμα και στο SANI και ως επι το πλείστον σε Ιδιόκτητα Οικόπεδα Α* Ενεργειακής Κλάσης. Αποδεχομαστε Τραπεζικά Δάνεια από ολες τις Τράπεζες γιατί τα ακίνητα μας έχουν υψηλη εμπορική τραπεζική εκτίμηση.

THERMAIDES
ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΑΤΕ είμαστε μονο εμεις με το ίδιο πάντα ΑΦΜ το ίδιο Εμπορικό Σήμα και τα ίδια στοιχεία ΓΕΜΗ από την ίδρυση μας !!!!!

Είμαστε μια καθ όλα άρτια Ελληνική ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με 15ετη συνεχομενη Εμπειρία και γνώση στις Κατασκευες και στη Διαχείριση Ακινήτων.
Δεν είμαστε ουτε Εργολαβοι ουτε Μεσίτες ουτε Μεσολαβητές ουτε Υπεργολάβοι ουτε με ανάθεση.
Η εποπτική Κεφαλή της Εταιρίας μας παραμένει πάντα η ίδια.

2310324144

Βρείτε μας στα Social Media
THERMAIDES ANOIKODOMISI

Βρείτε μας στο GOOGLE
THERMAIDES ANOIKODOMISI
Δείτε τις αξιολογήσεις μας
#thermaides
#thermi
#panorama
#sani
#skg
#anoikodomisi
#uniquehomes #luxuryhomes
#mezonetes
#forsale
#οικοδομή
#ανοικοδόμηση @ THERMAIDES

Φωτογραφίες

Τύπος Κατοικίας