Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
THERMAIDES PR
THERMAIDES 1821 TWINS
THERMAIDES ANCIENT
THERMAIDES 1821
THERMAIDES DOLLS
THERMAIDES TWINS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις: 2 Μαΐου, 2020
Συμπεράσματα κρισης Κορωνοιου.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή για συμπεράσματα και μαθήματα όταν βρισκόμαστε στην πρώτη φάση ενός Μαραθωνίου γιατί χρονικά είναι πάρα πολύ νωρίς.

Αυτό που έχουμε καταλάβει όλοι είναι ότι τα όρια του επιχειρηματικού ρίσκου, τα όρια του υγειονομικού ρίσκου, τα όρια της διαφοροποίησης μιας εταιρείας, μιας κοινωνίας, μιας χώρας είναι άπειρως μεγαλύτερα από αυτά που φανταζόμασταν.

Σε λιγότερο από ένα μήνα πέσαμε σε Καταιγίδα με την Σκύλλα από την μια και την Χάρυβδη από την άλλη.

Η εταιρεία μας δεν σταμάτησε να λειτουργεί, ουσιαστικά και οικονομικά ομως ηταν σαν να έχει κλείσει καθώς έιχαμε το 0,05% των εσόδων που θα είχαμε σε φυσιολογική ροη.

Πλήρης επαναπροσδιορισμός σε όλα

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει η διοίκηση της Εταιριας την κρίση ώστε να συνεχίζει να διασφαλιζει την βιωσιμότητα της ειναι που δουλεύουμε πρώτα το σενάριο του πόσο Θα συνεχίζουμε να αντέχουμε χωρίς να αλλάξει το καθεστώς γιατί ουσιαστικά είμαστε περιορισμένοι στον εύρυθμο τρόπο λειτουργίας.

Φανταστείτε ότι δεν εκτελέστηκε κανένα Απολυτως Συμβόλαιο Πωλησης όταν υπάρχουν ήδη από τον Μάρτιο Δηλώσεις Φόρου στην Εφορία που δεν έχουν καν ελεγχθεί.

Είμαστε από τις πρώτες ισως Εταιρίες που έχουν ήδη προσαρμόσει Λογιστικά τις εισροές και τις εκροές τους πληρως εναρμονισμένοι με το νέο ΦΜΑ εφοσον για τρία Χρονια δεν υφίσταται ΦΠΑ στην Αγορά Κατοικίας.

Το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να διασφαλίσουμε στην εταιρεία, στους εργαζόμενους στους προμηθευτες και στους Πελατες μας έχει να κάνει με το να μπορούμε κατασκευαστικα να είμαστε παντα παροντες, εξασφαλίζοντας και την αυριανη μέρα και τις επομενες.

Αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνουμε είναι ότι δουλεύουμε και αυτοχρηματοδοτουμε τα Έργα μας, για να επεκτείνουμε το διάστημα στο οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε χωρίς να έχουμε ζήτηση ουσιαστική, χωρίς να έχουμε πελατεία ουσιαστική, χωρις να γνωρίζουμε το μέλλον στον κλάδο της Οικοδομής και γενικότερα στον Κατασκευαστικό Κλάδο.

Αυτό μαθηματικα σημαίνει επαναπροσδιορισμό των πάντων με όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση με αυστηρά κριτήρια και επιλογες απέναντι στο να μην προδώσουμε φιλοσοφία και πράγματα τα οποία θα μας κοστίσουν στο μέλλον καταλυτικά.

Τα πάντα με γνώμονα να μην προδώσουμε τη σχέση που έχουμε με τους εργαζόμενους μας, να μην προδώσουμε τη σχέση που έχουμε με τους προμηθευτές μας, να μην προδώσουμε την σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας
Φωτογραφίες

Τοποθεσία

Τύπος Κατοικίας