Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Παρουσίαση

Εχουμε την ηθική Υποχρέωση παρουσιάζοντας την Εταιρια ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΑΤΕ - THERMAIDES να θυμίσουμε ακόμη μια φορά σ αυτους που δεν ξέρουν την εξέλιξη μας αλλά και να μας γνωρίσουν οσοι δεν μας ξέρουν, ποιοι είμαστε, ποσο γνωστες του αντικειμένου είμαστε και τι επαγγελματικά πρεσβεύουμε:

Είμαστε μια καθαρα Ελληνική ΤΕΧΝΙΚΗ Εταιρία από την Ίδρυση της.

Με το ίδιο ΑΦΜ, τα ίδια Φορολογικά Στοιχεία και την ίδια Εποπτική Κεφαλή.

Δραστηριοποιουμαστε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό των Κατασκευών μας στον Δήμο Θερμης στην Επέκταση του από το 2011 χωρις να μιλησουμε για όλο το φάσμα των εργασιών που δραστηριοποιούμαστε βασει του Καταστατικού μας.

Δημιουργουμε μόνο Κατασκευες Α* Ενεργειακης Κλασης

Είμαστε Κατοχοι 6 πιστοποιημένων Συστήματων Διαχείρισης
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 22301:2019
ISO 37001:2016
ISO 45001:2018
ISO 50001:2018
από την TUV AUSTRIA HELLAS!

Μηδενικός τραπεζικός Δανεισμός.
Φορολογικά και Ασφαλιστικά Ενήμεροι.

30 Ιδιόκτητα Ακίνητα Οικόπεδα μέχρι σήμερα.
5 Αντιπαροχές μέχρι σήμερα.

200 Διαμερίσματα, Μεζονέτες και Μονοκατοικίες μέχρι τα τέλη του 2023

Προς επίρρωση των λόγων μας 33
Ολοκληρωμενα Συγκροτήματα THERMAIDES κατοικούνται ηδη στην Επεκταση Θερμης.:

Αν θέλετε να μάθετε για την κατασκευαστικη μας φερεγγυότητα υπάρχουν πεπραγμενα, σε εξέλιξη και εν αναμονή νέων Αδειών

Επαγγελματικα Αψογες Συνεργασίες 15 και πλέον Ετών πετυχαίνοντας τις μεγαλύτερες χρηματοοικονομικες συμφωνιες στον Κλάδο.

Μόνιμοι Προμηθευτες και πιστοί Συνεργατες μας που μεγαλώνουμε ακόμα περισσότερο χάρη και σ αυτους.τον Κατασκευαστικό μας Ορίζοντα
ΓΕΩΤΕΡ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΕ
NERANTZIS GIORGOS & SONS
ΑΘΩΣ ΜΠΕΤΟΝ ΑΕ
ERGOSTEEL SA
KEBE SA
MARMODOM SA
KOSMAOGLOU
MATERIA
ARTIST
INTERPLAST
PORCELANA
RIGAS CUCINE
PORCELANATO
TSOULFIDIS STONE
MATHIOS STONE
IOSIFIDIS
BARBIDIS
REGAL
INOX MARKOU
SIDIROPOULOS
STOULIOPOULOS MARBLE
GEORGILAS HITACHI MIDEA

Αν θέλετε να μάθετε για την οικονομική μας φερεγγυότητα ρωτήστε έναν από αυτους, όποιον θέλετε .

Η ίδια Εποπτική Εταιρία για τα ISO μας
TUV AUSTRIA HELLAS

Συνεχίζουμε ανάλογα με τον όγκο και το έργο πάντα με την ίδια Τεχνικη Ομάδα:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΑΓΟΣ
ΟΛΓΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ
ΜΙΛΤΟΣ ΚΡΙΚΕΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΕΚΤΩΡ ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ

Σας παραθέτουμε τόσα δεδομένα για πληρέστερη άποψη για το ποιοι είμαστε, τι λέει η αγορά για εμας και αν κάνουμε καλά την δουλειά μας
Δειτε τις αξιολογησεις για εμας στο GOOGLE και στο FACEBOOK στα στοιχεια THERMAIDES SA.
Ρωτηστε τον Δικηγορο σας η τον Τραπεζιτη σας.

Κατά τα λοιπά :

Σκοπός της εταιρείας ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Α.Τ.Ε. με βαση το Καταστατικο της οπως επισημα εχει εγγραφει στην Εφημεριδα της Κυβερνησης είναι:

Α. Η σύνταξη τεχνικών μελετών πάσης φύσεως, η ανάληψη και εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών και οικοδομικών έργων, ιδιωτικών ή και δημοσίων, καθώς και η επίβλεψη εκτελέσεως αυτών των έργων.

Β. Η κατασκευή, επίβλεψη, σχεδιασμός, συναρμολόγηση, αντιπροσώπευση έργων, εξοπλισμού και υλικών ψηφιακής τεχνολογίας, με έμφαση σε θέματα επικοινωνιών, μεταφορών και έξυπνων κτιρίων.

Η παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα υψηλής τεχνολογίας.

Η παροχή υπηρεσιών και συμβουλών σε θέματα υψηλής τεχνολογίας.

Γ. Η αγορά αστικών και αγροτικών ακινήτων επί σκοπώ μεταπωλήσεως, μετά την ανέγερση ή μη στα εκ τούτων μη οικοδομημένα, μονοκατοικιών η πολυκατοικιών διεπομένων από τις διατάξεις της οριζοντίου και καθέτου ιδιοκτησίας, όπου είναι νόμιμο.

Δ. Η επί σκοπώ κέρδους ανέγερση οικοδομών η μεμονωμένων κατοικιών επί οικοπέδων τρίτων επί αντιπαροχή, με οποιουσδήποτε όρους, διαιρετών ιδιοκτησιών καθώς και η πώληση των περιερχομένων στην εταιρεία οριζοντίων και καθέτων ιδιοκτησιών.

Ε. Η αγορά μετοχών Ανωνύμου Εταιρείας ή η συμμετοχή σε προσωπικές εταιρείες, που έχουν σκοπό τους ανωτέρω σκοπούς της εταιρείας.

ΣΤ. Η αγορά ακινήτων επί σκοπώ τουριστικής αξιοποίησης τούτων δι’ ανεγέρσεως ξενοδοχείων, ως και τουριστικών εγκαταστάσεων εν γένει, είτε για λογαριασμό της εταιρείας, είτε για λογαριασμό τρίτων φυσικών, ή νομικών προσώπων.

Ζ. Η μίσθωση ή παραχώρηση χρήσης με αντάλλαγμα σε και από τρίτους ξενοδοχείων και τουριστικών εγκαταστάσεων, θερινών κατοικιών και συναφών κατασκευών προς ανάπτυξη τούτων.

Η. Η εκτέλεση εργολαβικών εργασιών κατασκευών και ανεγέρσεως ξενοδοχείων, πολυκατοικιών, μπάνγκαλοους, μεζονετών, μονοκατοικιών και τουριστικών εγκαταστάσεων εν γένει.

Θ. Η απόκτηση αυτοκινήτων, πλοίων και πάσης φύσεως μεταφορικών μέσων, είτε ιδιωτικής, είτε επαγγελματικής χρήσης επί σκοπώ αξιοποιήσεως από την εταιρεία.

Ι. Η εκμετάλλευση επιχειρήσεων και καταστημάτων πάσης φύσεως και είδους, εγκατεστημένων είτε σε ιδιωτικούς χώρους, είτε σε χώρους τουριστικής αναπτύξεως, κινηματογράφων, κολυμβητηρίων, παραλιακών ακτών, νυκτερινών κέντρων, εστιατορίων, μαρίνας, ελικοδρομίων, κ.λπ.

ΙΑ. Η διενέργεια μεσιτικών και εκτιμητικών εργασιών, εργασιών επί συμβάσεων αγοράς και πώλησης ακινήτων, επιχειρήσεων, καθώς και πάσης φύσεως και είδους μεσιτικές εργασίες.

IB. Η αντιπροσώπευση ακινήτων ιδιοκτησίας τρίτων και διαχειρίσεως αυτών με σκοπό το κέρδος, καθώς και πάσης φύσεως τουριστικών επιχειρήσεων.

ΙΓ. Η αντιπροσώπευση στην ημεδαπή ή στην αλλοδαπή άλλων ημεδαπών ή αλλοδαπών εταιριών και επιχειρήσεων εχόντων των ίδιο ή παρεμφερή σκοπό, η συμμετοχή σε οποιασδήποτε μορφής και εταιρικό τύπο επιχείρηση ομοίων και παρεμφερών σκοπών και η συνεργασία τους με αυτές, η τυχόν συγχώνευση της με άλλη η άλλες εταιρείες ή η διαίρεση της σε περισσότερες εταιρείες.

Για την επίτευξη του σκοπού της η Εταιρεία ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Α.Τ.Ε. μπορεί:

Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο.
Επίσης προς επίτευξη του σκοπού της εταιρείας είναι δυνατόν να ιδρύει και να συμμετέχει άμεσα ή έμμεσα με οποιαδήποτε μορφή σε οποιεσδήποτε ομοειδείς, συναφείς ή συμπληρωματικές επιχειρήσεις, καθώς και να συνεργάζεται με οποιονδήποτε τρόπο με φυσικά ή νομικά πρόσωπα και επιδιώκοντας σκοπούς όμοιους, συναφείς ή παρεμφερείς.

Η Εταιρια ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Α.Τ.Ε. απο την Ιδρυση της κινειται αποκλειστικα και μονο με δικα της Κεφαλαια.
Ουδεποτε εχει συναψει συμβασεις με Τραπεζικα Ιδρυματα για χορηγηση οποιασδηποτε μορφης κεφαλαιων για σκοπους που αναφερονται στο Καταστατικο της.
Διαθετει Λογαριασμο Οψεως στην Παγκρητια Συναιτεριστικη Τράπεζα, είναι Συναιτεριστικος Μετοχος με δικαίωμα ψήφου στο ΔΣ της Τραπεζασ Επισης διαθέτει Λογαριασμό Οψεως και στην Εθνική Τραπεζα.

Ειναι παντα Ασφαλιστικα ενημερη.
Ειναι παντα Φορολογικα ενημερη.
Ειναι μονιμως πιστωτικη στο ΦΠΑ.

Διασφαλιζει την ποιοτητα των Κατασκευών της έχοντας σαν REFERENCE POINT 4 ενεργες πιστοποιήσεις από την TUV AUSTRIA.
CERT-ANOIKODOMISI-page-0011

ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Α.Τ.Ε.
2310-324.144
Εδρα:

Tζαβελλα 12-14 Νεα ΕγνατιαΕργοταξιακό Γραφείο Θερμης

Επεκταση Θερμης

Τηλ: 2310324144

Φωτογραφίες

Τοποθεσία

Τύπος Κατοικίας