Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
THERMAIDES PR
THERMAIDES 1821 TWINS
THERMAIDES ANCIENT
THERMAIDES 1821
THERMAIDES DOLLS
THERMAIDES TWINS

Αντιπαροχές

Η Εταιρία ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Α.Τ.Ε. με αντικείμενο δραστηριοτητας την αγορά, πώληση και Διαχείριση Ακινήτων, δραστηριοποιειται στον Δήμο Θερμης και στην Ανατολικη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων.

Η Εταιρια δεν δανειοδοτηθηκε απο Τραπεπικό Ιδρυμα ουτε τωρα, ουτε στο παρελθον καθώς κινειται αποκλειςτικα με ιδια Κεφαλαια.

Απο την ίδρυση της δεν έχει μπει ποτέ ούτε στον άσπρο ούτε στον μαύρο Τειρεσια, δεν σφράγισε ποτέ καμμιά επιταγή, ειναι πάντα ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη, και παραδίδει τα ακίνητα της πάντα πολύ πριν απο τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης.

Διατηρεί λογαριασμό όψεως στην Παγκρητια Συνεταιριστική Τραπεζα και στην Εθνική Τραπεζα.

Δεν έχει ποτέ ούτε τώρα ούτε και στο παρελθόν καμμιά δέσμευση η σταδιακή αποδέσμευση ποσοστού σε κανένα απο τα συμβόλαια η τα εργολαβικα που έχει υπογράψει λόγω της απόλυτης εμπιστοσύνης και των Πωλητών και των Οικοπεδουχων που συνεργάζονται μαζί της.

Παρά την κρίση της εποχής και τις δυσκολιεσ Που αντιμετωπίζει η Κτηματαγορά δεν σταμάτησε ποτέ και για κανενα λογο τις εργασίες της.

Ξεκινάει καινούργιο έργο μόνο εφόσον έχει πουλήσει ολα τα ακίνητα του έργου που ανοικοδομει η ειναι σε πληρη εξέλιξη Εργασίων.

Οποιοσδηποτε νομικός έλεγχος θα επιβεβαιώσει τα παραπάνω.

-----------------------------------------------------

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

Αντιγραφο πληρωμης Εισφοράς σε χρήμα

Πληρωμένο Τ.Α.Π. του ακινητου

Φορολογικη και ασφαλιστικη ενήμεροτητα

Τοπογραφικο Διαγραμμα του ακινητου

Προσφατο Κτηματολογικο Αποσπασμα

Φωτοτυπια Ταυτοτητας

Επισης:

Στα Οικόπεδα να υπάρχει παροχή σε νερό, ρεύμα και τηλεφωνο, άλλως το κόστος μεταφορας επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους οικοπεδουχους.

Οι Οικοπεδουχοι επιβαρυνονται στην παράδοση των κτισματων τους με ποσοστο 24% επι των εξόδων με βάση το ποσοστό της αντιπαροχης τους

Τα Οικοπεδα να μην εχουν αποκτηθει απο χρησικτησια η σε δικαστικη διενεξη η δια ανώμαλου δικαιοπραξιας η να εκκρεμει διεκδικητικη αγωγή.

Ακινητα χωρις Πράξη εφαρμογής για τα εντός σχέδιου δεν γίνονται δεκτά.

Το ποσοστό της Αντιπαροχής που προτείνεται δεν ξεπερνάει σε καθαρά μέτρα το 18%.

Τα μικτα μέτρα που δίδονται κατα τίτλο δεν ξεπερνούν το 25%

Τα μέτρα που δίδονται κατα την Αδεια Δομησης σε προνομιακά οικόπεδα δεν ξεπερνούν το 22%

Η Εταιρία κατασκευάζει αποκλειστικά Μονοκατοικίες, Μεζονετες και Διαμερίσματα .

Οι προτάσεις Αντιπαροχής με τα προσφερόμενα Οικοπεδα ισχύουν μόνο για την Θερμη Θεσσαλονικης αναρτώνται πάντα εδω και αξιολογούνται απο το τμήμα Εκτιμήσεων Αντιπαροχής της Εταιρίας.

Οικοπεδα στην επέκταση Σχεδίου Θερμης που διαθέτουν μεγάλη πρόσοψη και βρίσκονται σε κεντρικούς κόμβους εχουν άμεση προτεραιότητα ελέγχου

Τα οικόπεδα που προτείνονται να ειναι απο τους ίδιους τους Ιδιοκτητες η απο εξουσιοδοτημενους Μεσιτες, τρίτοι μεσολαβητες αποκλείονται.

Προμηθειες αποδίδονται μόνο σε μεσιτες και μόνο σε αγορά Οικοπέδου, εφόσον οι τίτλοι ειναι καθαροί, έχει υπογραφει Σύσταση Οριζοντιας και Καθετης Ιδιοκτησιας και έχει εκδοθεί αναλογο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

Προμήθεια που αποδίδεται ειναι 2 % στην αξία Αγορας βάσει Συμβολαίου Πωλησης.
Στην αντιπαροχή δεν διδεται προμήθεια.
Σε περίπτωση που υπάρχει διακανονισμός εισφοράς σε χρήμα απο τους Οικοπεδουχους με τον Δημο Θερμης τότε να εχει αποπληρωθει πληρως.

Σε περίπτωση που υπάρχει διακανονισμος απο τους Οικοπεδουχους με την Εφορια και το ΙΚΑ να εχει αποπληρωθει πληρως.

Για να ξεκινήσει σχεδιασμός και πρόταση Αντιπαροχής πρέπει να έχει υπογραφεί Προσυμφωνο Εργολαβικού η Συνυποςχετικο Εργολαβιας με τους Οικοπεδουχους ως προς το ποσοστό τους και αποδοχή Ποινικής ρήτρας αξιας ίσης με την Αξία της Μελέτης σε περίπτωση υπαναχώρησης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ

Οι προηγούμενοι Οικοπεδουχοι και Αγοραστές μας ειναι η Διαφήμιση μας.

Τα οικόπεδα που επιλέγονται ειναι πάντα πάνω απο 800 τμ εώς 1500 τμ.

Τηλ. Επικοινωνιας 2310324144
info@thermaides.gr

Φωτογραφίες

Τύπος Κατοικίας